Erhverv Randers

Lean Business Iværksætterwebinar | Få styr på budgettet


Dato og tid

Onsdag d. 29. maj 2019 kl. 16:30 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 29. maj 2019 kl. 12:00

Sted

Lean Business - Online Webinar
....
.... ....
Denmark

Arrangør

Erhverv Randers
+45 86401066
tsj@erhvervranders.dk

Du har en fantastisk forretningsidé, en solid forretningsmodel og er klar til at sætte gang i din virksomhed – men hvordan er det nu lige med økonomien? Det er de færreste iværksættere, der starter ud med en kæmpe opsparing i baghånden. Derfor er det essentielt, at du som iværksætter har overblik over din økonomi, og bruger dine ressourcer, der hvor det er vigtigst.

Dette webinar giver dig redskaberne til at udarbejde en konkret handlingsplan samt opstille et overskueligt likviditetsbudget, du selv kan varetage. Samtidig bliver det let og enkelt for dig at beregne moms, lønudgifter og andre obligatoriske omkostninger. Værktøjet er udviklet i samarbejde med revisorer, og betegnes af mange som den letteste måde for iværksættere at få styr på likviditeten.

Webinaret kommer rundt om:

  • Udarbejdelse af handlingsplan
  • Opstilling af likviditetsbudget
  • Gratis værktøj til din økonomistyring

Der er mulighed for at stille spørgsmål, som tages op og besvares i løbet af webinaret, og efterfølgende kan du anvende alle dele af værktøjet helt gratis.

Målgruppe:

Dette webinar er for dig, der overvejer at springe ud i det som iværksætter, eller allerede er i gang, og gerne vil lære, hvordan du enkelt og hurtigt udarbejder en handlingsplan og budget for din forretning.

Tilmelding

Webinaret er gratis og åbent for alle og du kan tilmelde dig her.

Tilmeldingsfrist: kl. 12.00 på dagen for webinaret.

Kontaktinformationer til arrangør

Erhverv Randers
+45 86401066
tsj@erhvervranders.dk